Wags & Walks logo

Referencer

Hvad siger kunderne?

Her finder du tilbagemeldinger fra ejere til nogle af de hunde, jeg passer.

Siden er under opbygning, så der vil løbende komme flere referencer.

Trine vidste præcist hvad han havde brug for

Min første tanke var: Kan healingen gøre en forskel? Er det overhovedet muligt at modtage fjernhealing? Men samtidigt, så har jeg så stor tillid til Trine og hendes arbejde, at jeg måtte lægge den tvivl fra mig. Fordi jeg ved, at Trine ved hvad hun laver.

Hvilket resultat er du allermest glad for, at healingen har givet Bale?
 Han sov, sov, sov og sov. Mere end han har gjort længe. Det var det første resultat. Og jeg havde en fornemmelse af, at han virkelig trængte til at sove igennem. Han har været igennem en større operation og behandlinger, så jeg havde en fornemmelse af at han ikke var helt faldet til ro, efter alt det. Og nu sov han igennem.

Det der har været allermest fantastisk ved healingen har været trygheden ved at du Trine vidste præcist hvad han havde brug for. Du sørgede for at jeg var tryg og at Bale fik de bedste betingelser for behandlingen.


3 andre fordele healingen har givet Bale er, at han er mere rolig, han sover, når han sover og så har jeg en tro på, at det har været godt for ham. At vi har givet ham det, han havde brug for.


Jeg vil anbefale Trine til alle dyreejere, der vil give deres kæledyr en kærlig behandling. Også ejerne.
Hanne og Bale
Bale og Hanne

Trine behandler Mogens som om han var hendes egen

Jeg havde absolut kun positive vibes inden mødet med Trine første gang og jeg blev bestemt ikke skuffet. Hendes tilgang til min hund Mogens, var over al forventning. Trine behandler Mogens som om han var hendes egen.

Det jeg er aller mest glad for ved at få passet Mogens, er at han er blevet rigtig god til at mødes med alle slags hunde, store som små og er blevet mere modig.
Det er svært at fremhæve EN enkelt ting, for der er flere ting som har været fantastiske ved at Trine har passet Mogens, for hun går op i det med liv og sjæl, og jeg har fået en endnu mere glad og harmonisk hund hjem, hver gang Trine har passet ham.

Fordelene ved at have en fast hundepasser, er at både Mogens og jeg er trygge hver gang han skal passes, at jeg ved at Trine behandler ham som var han hendes egen og at hun sørger for at gå lange ture, motivere, stimulere, træne og aktivere Mogens.

Det er en stor tillidserklæring at lade andre passe sin hund, men jeg kan 100% anbefale Trine til alle der vil deres hunds bedste, når man har dage hvor man ikke selv kan være der for ens kæreste eje. Som skrevet tidligere, så har Trine styr på alt vedrørende hunde, ja dyr generelt, hvilket er et kæmpe plus.
Mogens og Malene
Mogens og Malene
Copyright © 2024 All Rights Reserved
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram